Post

Mobiele frituur

Een mobiele frituur moet zowat de droom van elke Belg zijn, in een land waar frieten een nationaal gerecht zijn. Wie een feest organiseert heeft uiteraard weinig zin om zelf de ganse tijd frieten te staan bakken. Frietjes voor uw feest afhalen van de frituur is zonde, want de frietjes zijn lauw geworden tegen dat ze op hun bestemming aankomen.

De oplossing voor dit probleem? Een frietmobiel! Dit is exact wat het lijkt, het is een frituur die mobiel is omdat ze volledig is geïntegreerd in een vrachtwagen. Alle benodigheden zijn aanwezig en voldoen aan dezelfde vereisten voor kwaliteit en hygiëne als een gewone frituur – en worden hiervoor ook gecontroleerd.

Deze rijdende frituur komt tot bij u aan huis en bereidt overheerlijke, verse frietjes voor uw neus! Zo bespaart u een rit naar de frituur, kan u van smakelijke frieten genieten en hoeft u even zelf de handen niet uit de mouwen te steken. Jezelf af en toe eens laten verwennen mag wel, niet?

Voor de huur van een frietkraam dat mobiel is kan u terecht bij Frietje Mobiel in Maldegem. Wij werken steeds met eigen mensen en producten. Onze mobiele frituurwagen komt vanaf 50 personen ter plaatse in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen.

U kan rekenen op een professionele dienstverlening en een team dat met hart en ziel frietjes voorziet voor uw feest. Neem zeker een kijkje op de website voor meer informatie over onze diensten.

Contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat.

0474 547 947 (David)

info@frietjemobiel.be